Обяви за земеделска земя в Драката, общ. Струмяни

Вижте историческите цени на земеделската земя в Драката, общ. Струмяни тук в раздел Цени.

Имаш земя? Виж дали я отдаваш на най-добрия арендатор
0
6000

0 обяви за последните 90 дни

ЗемлищеОбщинаОбластПлощ (дка)Лв./дкаДата на публикуване

Безплатно публикуване на обява за продажба на земеделска земя

Когато публикувате нова обява за продажба на земеделска земя, е желателно да публикувате и някои от най-важните данни, които често умишлено се пропускат:

  • кадастралния номер на парцела;

  • арендаторът, който обработва земята;

  • вида на договора - за наем или аренда, и срока, за който е сключен;

  • последно изплатената рента.

Това е един от начините, с които Landlord събира исторически данни за рентите, които изплащат арендаторите.

Обяви за отдаване и наемане на земеделска земя

Можете да публикувате обява с цел отдаване под аренда или да предложите усулгите си като арендатор.

Обяви за купуване на земеделска земя

Имате възможност да качите обява, с която да предложите минимална цена, която бихте заплатили за декар в дадено землище.

Продавай земеделска земя на търг

Бързо и лесно пуснете вашето парче земя на аукцион. Получете най-добрата цена за земята си. Ще бъдете свързани с купувача, предложил най-добра цена, след края на търга.

Landlord известия за обяви за земеделски земи

За потребителите на Landlord, които постоянно претърсват мрежата за нови обяви за продажби на земеделски земи,  сме разработили нов, уникален и много полезен инструмент, който пести много време. Нарекохме го Landlord известия.

Landlord известията с обяви за продажби на земеделски земи е най-важният инвестиционен инструмент за всеки инвеститор. 

С Landlord известия не губите време в търсене на информация за продажби на земеделски земи!  Информацията сама идва при вас!

Всеки ден на пощата си ще получавате имейл с ВСИЧКИ обяви за продажби на земеделски земи, които са публикувани в мрежата.

Как работят Landlord известията с обяви за продажби на земеделски земи

  1. Всекидневно Landlord събира всички обяви за продажби на земеделски земи, които се публикуват в интернет. Включително обявленията от частните съдебни изпълнители. Филтрираме обявите така, че да няма повтарящи се.

  2. Landlord подрежда всички обяви за продажби на земеделски земи в табличен вид и ги оцветява по подходящ начин. Цветната визуализация на обявите в таблицата дава възможност само за 1 минута лесно и бързо да отсеете най-ценните за вас обяви.

  3. Landlord известията с обяви са най-полезни, ако сте си направили един или няколко списъка със землищата, към които проявявате интерес.

Известия с обяви за земеделски земи

Получавате ги ежедневно, директно в пощата си! Те изглеждат като на снимката по долу:

[object Object]

Всички обяви със землища, към които имате някакъв интерес и сте си направили списъци за тях, ще са оцветени в синьо. Обявленията за продажби на земи от ЧСИ са видими в най-дясната колона от таблицата с обявите. Землищата, за които имате абонамент, са оцветени в оранжево.

Тази визуализация на обявите ви дава възможност само за 1 минута да прегледате най-важните за вас обяви!

Landlord известията с обяви за продажби на земеделски земи са мощен инвестиционен инструмент, използването на който не е обвързано с размера на вашия абонамент. Дори най-малкият абонамент, примерно само за едно землище или община, ви дава възможност да получавате на пощата си всекидневно всички обяви от Landlord.